Ασφαλίστε το σπίτι και την περιουσία σας

2015_09_Banner_1

 

Στην εποχή μας, μία από τις πλέον βασικές ανάγκες προστασίας είναι η ασφάλεια στο χώρο μας. Η EUROPA που καινοτομεί πάνω από 40 χρόνια, καθιερώνοντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες, έρχεται να δώσει λύσεις για το αυξανόμενο ζήτημα της προστασίας του σπιτιού και της περιουσίας σας.

Οι λύσεις αυτές, κατόπιν επιλογής του πελάτη, περιλαμβάνουν:

  • Ειδικές αντιδιαρρηκτικές σειρές κουφωμάτων με επιπρόσθετη πιστοποίηση WK2 και WK3. Οι παραπάνω πιστοποιήσεις βασίζονται σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το κούφωμα υποβάλλεται σε μια σειρά σκληρών δοκιμασιών, ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορεί να αντισταθεί σε απόπειρα διάρρηξης. Οι ειδικές αντιδιαρρηκτικές σειρές της EUROPA πέρασαν με επιτυχία όλες τις φάσεις δοκιμών, γεγονός που αποδεικνύει την αδιαπραγμάτευτα υψηλή τους ασφάλεια. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε πιστοποιημένα γερμανικά εργαστήρια.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης ειδικά σχεδιασμένου Περιμετρικού Μηχανισμού Κλειδώματος που αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση για καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία, ενισχυμένη ασφάλεια και ηχομόνωση με έως 21 σημεία κλειδώματος ανά φύλλο.
  • Εξτρά κλειδώματα στα ρολά με ενισχυμένο μασίφ σύρτη ασφαλείας από χάλυβα. Επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο τον βέλτιστο συνδυασμό αισθητικής και ασφάλειας που παρέχουν τα συστήματα ρολού EUROPA. Οι σύρτες ασφαλείας επιτρέπουν να απολαμβάνει κανείς τη θέα, ασφαλίζοντας τα ρολά ακόμη και όταν βρίσκονται στη θέση αερισμού! Δείτε αναλυτικά τα συστήματα ρολού της EUROPA.
  • Ευρεία γκάμα από θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, διαθέτει ευρεία γκάμα από θωρακισμένες πόρτες, που καλύπτουν όλες τις πιθανές επιλογές, βασισμένες τόσο σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών όσο και καταναλωτικών απαιτήσεων. Ανακαλύψτε τιςεπιλογές για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας EUROPA.
  • Νέο πρόσθετο σύστημα ανοιγόμενου σιδερένιου κιγκλιδώματος EUROPA Window Safety. Το σύστημα είναι ένθετο σε αλουμινένιο πλαίσιο με ενσωματωμένο πατζούρι που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ανοιγόμενα συστήματα των σειρών EUROPA και PRIMA, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε υπάρχουσες κατασκευές. Σχεδιάστηκε προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία, συνδυάζοντας αισθητική και ευκολία χρήσης, χωρίς να περιορίζει το ωφέλιμο άνοιγμα του κουφώματος.

MadeInGreece Πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα

Αξίζει να προστεθεί ότι η EUROPA επιμένει ελληνικά, κόντρα στις συνθήκες των καιρών. Οι εγκαταστάσεις και η παραγωγή της εταιρίας βρίσκονται στο 56ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου απασχολούνται πάνω από 300 εργαζόμενοι. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παράγεται το σύνολο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου EUROPA και PRIMA, καλύπτοντας τόσο την εγχώρια όσο και την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση εκτός συνόρων, συνεισφέροντας σημαντικά στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας.

Η πρώτη ύλη των συστημάτων αλουμινίου EUROPA είναι 100% εγχωρίως παραγόμενη, καθώς τα κράματα αλουμινίου της προμηθεύτριας εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της Ελλάδος προέρχονται από βωξίτη ο οποίος εξορύσσεται σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδος.

Για όλους αυτούς του λόγους, επενδύοντας σε συστήματα αλουμινίου EUROPA έχετε την σίγουρη λύση που προσφέρει ένα κούφωμα, για να μείνουν έξω από το σπίτι όλοι εκείνοι που θέλουν να ταράξουν την οικιακή ηρεμία, με τα πρόσθετα οφέλη της μόνωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας και της υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, συμβάλλοντας παράλληλα θετικά στην ελληνική οικονομία.